top of page

Despre noi

Compania SYSTECH SOLUTION și-a început activitatea din pasiunea pentru tehnologie. Suntem preocupați preponderent de furnizarea laptopurilor și a calculatoarelor fiabile și la un preț decent. Alături de profesioniști și cu hotărârea determinantă de a oferi cele mai bune produse și soluții, ne dedicăm întreaga activitate și experiența respectului față de client, produse și munca prestată. Seriozitatea și perfecționarea continuă ne formează spre inovare și efieciență. Astfel, oferim clienților încredere, colaborare și deschidere spre dialog, consultanță de specialitate, îndrumare pentru achiziționarea produsului potrivit, în funcție de particularitatea necesității fiecăruia.

Cui ne adresăm ?
Produsele noastre sunt destinate profesioniștilor, persoanelor juridice din diverse domenii de activitate, care își doresc echipamentele cele mai fiabile și performante, la un preț decent.

Portofoliu

30+

Poziții în portofoliu de produse

50+

Clienți deserviți

100%

Rată de recurență

De ce noi ?

CALITATE

Manoperă profesională

Ne mândrim cu munca noastră și dorim să ne asigurăm că toți clienții noștri sunt mulțumiți de achiziția lor. Acesta este motivul pentru care angajăm și instruim tehnicieni certificați pentru a supraveghea cele mai critice operațiuni.

systech solution mini pc laptop server
reciclare systech solution

PRIETENOȘI CU MEDIUL

Politica zero de depozitare

Toate computerele sunt sisteme recondiționate, iar componentele folosite sunt recondiționate. Acest lucru ne permite să ne menținem amprenta de carbon sub control și să protejăm mediul. Articolele care au depășit durata de viață, le desfacem pentru piese, astfel încât nimic să nu fie trimis la gropile de gunoi.

SOLUȚII COST-EFICIENTE

Computere recondiționate

Oferim computere recondiționate la prețuri cu ridicata, care nu vă fac o gaură în buzunar - unul dintre motivele principale pentru care mulți ajung pe site-ul nostru atunci când caută cele mai bune desktopuri și laptopuri recondiționate.

cumpara calculatoare laptopuri servere monitoare
windows autentic licentiat doar la systech solution moldova chisinau

AUTENTICITATE

Software autentic

Ne asigurăm că sistemul dumneavoastră funcționează fără probleme cu cele mai recente actualizări și funcții, oferindu-vă software sigur și legitim.

Vezi toată gama de produse

bottom of page